Serebral Palsi Sempozyumu yapıldı.

SEREBRAL PALSİ SEMPOZYUMU
İÜ Engelliler Uygulama ve Araştırma(ENUYGAR) Merkezinin desteğiyle İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği ve Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği(TFTR) Pediatrik Rehabilitasyon Çalışma Grubu tarafından düzenlenen Serebral Palsi Sempozyumu 17 Mart 2017 Cuma günü İstanbul Göztepe’deki Kozyatağı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Sempozyumun amacı; Serebral Palsi’li kişilerin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi için bu alanda çalışan hekim ve uzmanların bilgilerinin güncellenmesi, deneyimlerin paylaşılması ve tedavide yeni uygulamaların aktarılmasıydı.

Sempozyum Başkanı Doç. Dr. Afitap İçağasıoğlu ve İÜ ENUYGAR Müdürü, TFTR Derneği Pediatrik Rehabilitasyon Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Resa Aydın’ın açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyuma çok sayıda hekim ve Serebral Palsi konusunda çalışan uzman ve terapist katıldı.

İÜ ENUYGAR Müdürü Prof. Dr. Resa Aydın tarafından Sempozyumun düzenlenmesindeki katlılarından dolayı Sempozyum Başkanı Doç. Dr. Afitap İçağasıoğlu’na ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahri Ovalı’ya teşekkür plaketleri takdim edildi.

24/04/2017