İÜ Sosyal Hizmet Bölümünde Engellilik Farkındalığı eğitimi verildi.

Sosyal Hizmet Ortamlarında İnceleme  Dersinin bu haftaki konuğu İÜ Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENUYGAR) Müdürü Prof.Dr. Resa Aydın oldu.

8 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi  Sosyal Hizmet Bölümü Bakırköy kampüsünde “Engellilik Farkındalığı” eğitimi verildi. Eğitim için    İstanbul Üniversitesi  Tıp Fakültesi Tıbbi Sosyal Hizmet Birim Sorumlusu ve İÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğretim elemanı Kemal Güdek,  İÜ Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENUYGAR) Müdürü Prof.Dr. Resa Aydın’ı davet etti. Sayın Aydın interaktif olarak yaptığı sunumunda İÜ Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İÜ ENUYGAR Engelli Öğrenci Koordinatörlüğü faaliyetleri, kuruluşu, hedefleri…vb konularda swot analizini gerçekleştirdi.

Daha sonra Sayın Güdek, Sosyal Hizmet Mesleğinin görev ve süreç amaçlı uygulamaları hakkında  temel bilgiler verdi.

toplantı 1 Toplantı2 Toplantı3

11/04/2016