İÜ Engelli Personelleri ile Tanışma Toplantısı Düzenlendi

ENGELLİ PERSONEL İLE TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Üniversite / – 2 Aralık 2015 17:14

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Engelliler Uygulama ve Araştırma (ENUYGAR) Merkezi’nin düzenlemiş olduğu “Engelli Personellerle Tanışma Toplantısı” İstanbul Tıp Fakültesi Kemal Atay Amfisi’nde yapıldı

Engelli Personel ile Tanışma Toplantısı Düzenlendi

AJANS ÜNİVERSİTE-Kasım BALTACI

Toplantının açılış konuşmasını yapan İÜ Genel Sekreter Yardımcısı Figen Cihan toplantının amacı hakkında kısa bir bilgi verdi.

İÜ Engelliler Uygulama ve Araştırma (ENUYGAR) Merkezi Müdürü Prof. Dr. Resa Aydın ise konuşmasını yaptı ve merkezin faaliyetlerini anlattı. Konuşmanın ardından toplantı interaktif bir şekilde devam etti ve engelli personeller, günlük yaşamda ve üniversite içinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler.

İÜ Engelliler Uygulama ve Araştırma (ENUYGAR) Merkezi Yönetim Kurulu da bu sıkıntıların nasıl aşılabileceğine dair yaptıkları çalışmalardan söz etti ve ortak bir çalışma sonucu engellerin ortadan kaldırılabileceğini söylediler.

04/12/2015